AWESOME OF ME


Sunday, January 8, 2012
at 7:39 PM



hey assalammualaikum my dear stalker , oke todaynak cerita pasal my dearest friend sue . heee , die lahh yang menukarkan blog saye menjadi cantik macam die , she damn cute right ? err really wish i can be like you baby , and and die jugak lahh yang bagi aku semangat waktu aku down gila . i ingat lagi u cakap yg die tak nampak yang i betolbetol sayang kan die . oke ayat die , pehhhh . haha . dear friend , i hope u kekal lame dengan ammar and i nak sangatsangat jumpe u . cite problem i dekat you baby . please remember i always loveyou . lagu someone like you lagu kita oke . 


MUCHHHLOVE TIEQA :)
xoxo,
you know you love me




Search


Owner

PhotobucketHi , I'm Nurul Atiqah Binti Zainal but i prefer to call me Tieqah. I wan born to be sweet person on October 11, 1994. I do love to play instruments especially guitar. Thank you for visiting and i hope you will like my post entries. Enjoy friends.




Facebook

Tieqah Casandra


ShoutHere




Music Play




Archives

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011
September 2011
October 2011
January 2012
February 2012



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Chili with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved