AWESOME OF ME


Sunday, July 31, 2011
PUASA at 2:32 PM

heyyyo , selamat berpuase yea kawan kawan . oke sebulan puasa . sebulan tak lama kan ? then raya . waktu raya tuh lah percubaan SPM . selepas itu SPM . haha cuak tak cuak babe , erggghhh ! 
#SAKET OTAK
xoxo,
you know you love me



Saturday, July 23, 2011
SEKOLAH YANG HAMPEH ! at 12:39 AM

yeah oke now aku nak cerita pasal SEKOLAH ! korang tahu sekolah tak ? grr sejak dua menjak nie kan cikgu sume nak salahkan aku , tuduh aku macam macam , nak saman aku , mule mule sekali techer bawak aku pegi bilik disiplin . then die cite ape bende tah kat shanti yang aku nie campak buku aku kat die , pale hoatk die , aku bagi die sikit punye baik , die bole tuduh aku macam macam , wahhh hebat , then ade surat from salina sebab aku melawan cakap pengawas and dtg lewat ke sekolah , oke fine dtg lambat tuh mmg lah sebab mmg betol , yg die ckp aku melwan pengawas tuh pe pasai ? hey bodoh betol , rase macam nak pindah sekolah jea tahu tak ! sedih betoi :'(
xoxo,
you know you love me



Thursday, July 7, 2011
REPORT CARD at 3:09 AM


WEYHHHHHHHH ! esok cikgu cakap amik report card , mampos aku dohh , kalau banyak biru tape lah jugak kan , macam mane nie haaa ? nak bagi tau kea tak kat mama ? kalau die amek balik mesti dia bising , dialog die mesti macam nie . " adik koe tak reti nak pk kea haa yang koe tuh nak amek spm , lagi bape bulan jea nie , koe tak abesabes dengan gitar koe balik sekolah terus hadap komputer , online . dengan handfone koe tuh , melayan jantan . pas tuh kan jawap , " baik mama :( " . HAHA :D
xoxo,
you know you love me




Search


Owner

PhotobucketHi , I'm Nurul Atiqah Binti Zainal but i prefer to call me Tieqah. I wan born to be sweet person on October 11, 1994. I do love to play instruments especially guitar. Thank you for visiting and i hope you will like my post entries. Enjoy friends.




Facebook

Tieqah Casandra


ShoutHere




Music Play




Archives

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011
September 2011
October 2011
January 2012
February 2012



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Chili with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved