AWESOME OF ME


Friday, February 25, 2011
S A H A B A T at 9:27 PM


koe tau taa ape yg aq tau ? koe ta tau kan ? aq pon ta tau ape yg koe tau skang nie . aq tau koe saket . tapi perlu kea koe rahsie kan kat aq ? hesh naseb baek aq ade sixth sense . HAHA . hmm please laa qin makan ubat koe , koe kawan aq laa ! tade koe ta lengkap hidop aq tau taa ? mesti ta tau laa tuh . haih ! kalau aq datang sekola koe ta datang macam orang bangang jea tau taa ! mesti ta tau lagi laa tuh ! hmm . jangan buat aq risau k . if koe ade problm koe selalu cite kat aq , aq pon macam tuh jugak kan . so jangan laa secret secret dengan aq ekh . aq sayang koe ketat ketat NURUL ASYIQIN BT JUNAIDI AZIZAN <3
xoxo,
you know you love me



Sunday, February 20, 2011
at 6:53 AM


heee , koe nampak pic kat ats tuh ? haa tuh pic aku waktu aq form 2 , ta salah aq laa . aq pon daa lupe . waktu tuh kan aku nak pegi sekola . pukul 12.30 . pas tuh an daa siap siap sume , aq pakai tudung , aq tgok aku comel plak . HAHA ( perasan sekelap ) aq pon amek laa camera then capture , pas tuh teros masok kan kat myspace ! HAHA , bajet hot hot plak kan kan kan ? sebenarnya kan , aku ta tau nak cite pasal ape kat blog nie , HAHA . so aq cite laa pasal bende yang ta seberape nak bodo nie :)
dah habes daa . koe tayah nak bising . diam diam sudah !
xoxo,
you know you love me



Friday, February 18, 2011
at 8:48 PM

cantek an an an ? hesh aq nak laaa ! memang kene tunggu birthday aq baru dapat laa kan , ahhh nak jugak ! ta kire ! dapat sarung kat kaki aq nie . PEHHH ! gerenti aq ta bukak bukak punye . tido jea ngan kasut nie , 
HAHA :D


xoxo,
you know you love me



lirik melayu - grenade bruno mars :) at 2:45 AM


senang dtg senang pergi.
macam tu kau hidup Ohh
ambik ambik ambik ambik X pernah bagi.
Patut tahu kau masalah dari ciuman pertama
mate kau tbukak besar. nape Terbukak?
Bagi semua yang aku ada
kau campak dalam tong sampah. ye kau buattt
bagi cinta kau itu yg ku mintak
tapi yg kau x faham…
aku tangkap bom utk kau.. yeahh yeaa
tahan pedang utk engkau yeahhh yeaa
lompat depan tren utk engkau yeahh yea
buat semuanye utk engkau..
ku harung kesakitan niii
sanggup kene tembak kat kepalee~~
ya aku sanggup mati utk kau
tapi kau tak buat..
tak tak tak tak~
Hitam2 hitam biru pukul aku sampai mati
bagi tau setan bila kau sampai ke tempat asalmu
pompuan gile pompuan jahat itulah engkau yeah
kau senyum dan kau dajjal aku
Bagi semua yang aku ada
kau campak dalam tong sampah. ye kau buattt
bagi cinta kau itu yg ku mintak
tapi yg kau x faham…
aku tangkap bom utk kau.. yeahh yeaa
tahan pedang utk engkau yeahhh yeaa
lompat depan tren utk engkau yeahh yea
buat semuanye utk engkau..
badan aku terbakar..
kau lihat diriku dimakan api.
kau ckp kau cinta aku tapi kau tipu
sebab kau x pernah buat,
tapi aku tangkap bom utk kau.. yeahh yeaa
tahan pedang utk engkau yeahhh yeaa
lompat depan tren utk engkau yeahh yea
buat semuanye utk engkau
ku harung kesakitan niii
sanggup kene tembak kat kepalee~~
ya aku sanggup mati utk kau
tapi kau tak buat.
tapi kau tak buat..
tapi kau tak buat…
takkan pernah buat..
tak tak tak tak…
*bunyi kene langgar tren*

xoxo,
you know you love me



Wednesday, February 16, 2011
at 9:01 PM


16/2/2011 . semalam memang hari orang nak maki maki aku jea doe ! aq ta tau laa ape masala .
haih , memang malang sungguh . hmm hari rabu last week aq ta dtg koko , dowang kate bosan laa tade aq , ape laa tuh laa nie laa , then semalam dengan muke yang agak ketat aq dtg koko , sampai sampai jea kene mara dengan hmmm , aq ta tau ape masala die , nak serius sgt apa hal ? tau laa koe panas , yang kiteorg nie panas koe ta pikir plak . ESH ! pikir ade cikgu jea , kalau ta laa dah lame aq gado dengan koe laa ! die ingat die pengerusi aq takot laa ! choiii ! kalau aq ta wat dorang gelak , koe ingat dorang nak dtg koko lagi kea ? dgn panas nak mampos ! pas tuh nak serius serius , macam SIAL !
naseb baek ade orang backup aq , huh ! sejuk sikit hati :)
xoxo,
you know you love me



at 8:07 PM


Easy come, easy go, that's just how you live
Oh, take, take, take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open, why were they open?


Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, no, no, no

Black, black, black and blue, beat me 'til I'm numb
Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman, that's just what you are, yeah
You'll smile in my face then rip the brakes out my car

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for ya, baby
But you won't do the same

If my body was on fire
Ooh, you'd watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby

But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, you won't do the same
You wouldn't do the same
Ooh, you never do the same
No, no, no, no


xoxo,
you know you love me



Monday, February 14, 2011
at 7:31 PM


weyh nak camera nie ! esh jealous tau ta , orang sume ade , tinggal aq sowang jea tade ( padahal ade ramai lagi yang tade ) aq ta kire , aq nak jugak . korang dengar perbualan aq dengan mama aq bile aq mintak bende nie . waktu tuh kat melaka .
aq : mama adik rase kan adik nak camera yang mat salleh tuh pegang ahh !
mama : koe nak buat ape ? koe bukan nyer pelancong pon , nak tangkap gamba bangunan tuh sume .

HAHA ! memang ta laa aq nak tangkap gambar bangunan tuh sume , aq nak capture laa , capture gamba aq , gamba member aq , gamba mama pon bole :)
tapi tape laa , nanti abes SPM aq keje , aq beli laa yea , hesh ta saba laa doe <3
xoxo,
you know you love me



Thursday, February 10, 2011
at 8:26 PM

hmm , daa lame ta update blog , hari tuh nak update daa tapi ta tau nak story pasal ape !
sebab aq dok umah jea , ta keluar umah disebabkan badan aq yang terlalu panas . haih ta suke laa demam demam nie , ape yang aq nak buat ta bole tau , pas tuh makan ta abes abes makan bubur , tapi tape laa dapat makan bubur MCD ! haha . then sudah 3 hari aq ta pegi sekola . mmg ta belajar laa kan ! aq nie belajar harap kan tusyen ngan sekola jea , kat rumah koe ingat aq belajar kea ? huh ! salah orang laa tuh , tapi if aq belajar kat rumah mmg ade makne laa kan , contoh laa kan , petang jup lagi aq nak kuar lepak , before tuh aq buat buat laa belajar , bukan buat buat laa ! mmg belajar pon , so korang ajak laa aq lepak lagi ekh , HAHA !
tapi ann if ta pegi sekola bosan siot ! dok uma jea , nak buat ape , makan tido berak kencing online dengar lagu , haa tuh je laa rutin aq skung ! ekh yang paling penting malam aq pegi tusyen tau , jangan maen maen , budak rajin tau , jangan pandang ku sebelah mate :)
oke laa nanti nanti laa aq update lagi . tade lovestory laa skung , blog aq sume cite pasal cinta jea kan . HAHA nampak sgt gatal , tape laa kecik kecik gatal tape , daa besa ta bole gatal gatal .

               
xoxo,
you know you love me



Friday, February 4, 2011
at 8:03 AM


koe memang nampak aku senyum . gembira . ketawa . tapi dalam hati aku ta akan ade sape sape yang tahu perasaan aku , hanya aku dengan DIA jea yang tau . kawan kawan aq , family aku langsung ta tahu ape yang aq rase sekarang , makin lame makin perit . makin banyak masalah yang ade , aku ta tau nak ngadu kat sape 
aq ta ade tempat nak ngadu , bila aq tension mula aq fikir bukan bukan , koe nampak gambar kat atas tuh ?
aq mule lah rase nak amik bende tuh balik ! aq menangis tiap tiap hari , bile AKU NANGIS AKU SUKE SENYUM :)
selagi aku mampu hidup dengan bende nie sume , selagi tuh aq boleh hidop .
dan jika disebaliknya , maybe aq ta rase aq bole hidop dengan macam nie . 
xoxo,
you know you love me



Wednesday, February 2, 2011
at 1:37 AM


*(`“•.¸(`“•.¸ ¸.•“´) ¸.•“´)
«`“•.¸.¤ For Sweet and gOOd Friend ¤.¸.•“´»
*(¸.•“´(¸.•“´ `“•.¸)`“ •.¸)
¸.•´
( `•.¸ A friend is never a coincidence
`•.¸ ) in your life, they are meant to enter your
(.•´ life to bring you joy and laughter. So,
*´¨) i will treasure the friendship between us
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•` *(`“•.¸(`“•.¸ ¸.•“´) ¸.•“´)
«`“•.¸.¤ May U live long ¤.¸.•“´»
(¸.•“´(¸.•“´ `“•.¸)`“ •.¸)

SWEET HEART is a special word for Love,
LOVE is a special word for care,
CARE is a special word for friend
the FRIEND is a special word for U !
"Treat your friends as you do your pictures, 
and place them in their best light."
Real friendship is a rare and precious gift, strong, 
stable, yet fragile, and never to be taken for granted.

NURUL ASYIQIN BT JUNAIDI AZIZAN <3
ADILA FATIN <3
u know that i love you ? :(
xoxo,
you know you love me



Tuesday, February 1, 2011
at 8:23 PM

THIS SONG JUST FOR YOU <3

Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash

You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no

saye ta penah suruh hati saye suka kat awak , tapi hati saye yang nak suka kat awak .
haih , macam mane saye nak lupekan awk !
xoxo,
you know you love me




Search


Owner

PhotobucketHi , I'm Nurul Atiqah Binti Zainal but i prefer to call me Tieqah. I wan born to be sweet person on October 11, 1994. I do love to play instruments especially guitar. Thank you for visiting and i hope you will like my post entries. Enjoy friends.




Facebook

Tieqah Casandra


ShoutHere




Music Play




Archives

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011
September 2011
October 2011
January 2012
February 2012



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Chili with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved