AWESOME OF ME


Tuesday, October 11, 2011
HB TO ME :) at 1:19 AM



ehemmm , hadiah yang kedua , thanks mama . kakak , baby and sayang . ILOVEYOUSOMUCH . err tak tau nak cakap macam mane dah , terharu sangat . rantai cantek , gelang cantek semua nye cantek , lagi cantek kalau adek pakai . huahuahua . ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCH . haaa hamek koe <3
xoxo,
you know you love me



Monday, October 10, 2011
HAPPY BIRTHDAY TO ME :) at 11:45 PM

askum , hye . today is tuesday , 11/10,11 . nice date . haha . act today is my birthday . alhamdullilah dah 17 tahun aku hidup atas bumi yang ALLAH ciptakan , thanks dekat mama dengan ayah sebab dah 17 tahun jaga aku , dan tinggal berape hari lagi aku akan menduduki spm , spm yang menentukan masa depan aku . ya ALLAH , doakan aku ye korang . ehem ehemm , tak lupe jugak dekat kawankawan aku yang sesangat AWESOME , eyqin , eyaa , jia dan apis . dorang celebrate befday aku awal tau , jangan main gila weyh , ouh tak lupe jugak dekat kawan kepada eyaa , kawan kepada balak jia yang sudi turun padang . HAHA . aku sayang korang ketatketat yea dan kawankawan aku dekat fb tuh , haih penat aku cakap thanks , ily kat korang tau  . haaa . oke first present aku . nak tengok tak ? HAHA . 







nie lah first present yang aku dapat , baby u are best friend i ever had , die print gamba kite orang samesame , gamba ade tujuh setiap gamba kat belakang die ade tulis sweet words untuk aku , ya ALLAH sweet nye koe weyhh , aku dah tak tau nak cakap ape , ILOVEYOU NURUL ASYIQIN BT JUNAIDI AIZAN . MELOVEYOUMORE SAYANG <3

xoxo,
you know you love me



Saturday, October 8, 2011
at 1:27 AM


dear friend , err sebenarnya aku ade benda nak cakap dengan koe , benda nie dah lame dah aku nak cakap tapi aku tak sampai hati nak cakap sebab aku sayang koe , aku takut koe cakap aku nie mcmmcm plak kan , err act its about all your status sayang , orang tak akan cakap dengan koe , tapi orang cakap dengan aku sebab koe yang rapat dengan aku , mereka cakap status koe tuh melambang kan diri koe , sebab dorang pon kenal koe , lain lah orang yang tk kenal koe kan , then koe pandai cari keburukkan koe tapi koe , errr aku just bagi tau koe je , aku tak nak lah orang semua pandang rendah dekat koe , sebab koe kawan aku paling aku rapat , so aku harap koe faham , aku tak bermaksud pape yea , berubah k sayang , aku buat untuk koe , aku mintak maaf sangatsangat sebab aku tak boleh nak simpan lagi , aku tak nak jatuhkan koe . sorryy :/
xoxo,
you know you love me




Search


Owner

PhotobucketHi , I'm Nurul Atiqah Binti Zainal but i prefer to call me Tieqah. I wan born to be sweet person on October 11, 1994. I do love to play instruments especially guitar. Thank you for visiting and i hope you will like my post entries. Enjoy friends.




Facebook

Tieqah Casandra


ShoutHere




Music Play




Archives

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011
September 2011
October 2011
January 2012
February 2012



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Chili with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved