AWESOME OF ME


Thursday, March 31, 2011
P E N A T :( at 7:21 AM


huh ! oke skang aq nak cite jadual seharian aq pada masa sekarang yea . 

7.00 - 1.10 = sekola !
2.30 - 7.00 = kawad !
8.00 - 10.20 = tuisyen !

bile mase yang aq nak rehat ? PENAT yang teramat sangat sangat :'(
 da laa sabtu nie lawan kawad , aq takot doe , aq cuak . first time kot jadi komande !
CUAK DOE ! ergggh . nanti mane tau salah bagi arahan kea . HUAAAAH !
doa kan aq laa doe . HAIH !
xoxo,
you know you love me



Friday, March 25, 2011
at 11:19 PM


OKE SAYE SAKAI ! haa ! waktu nie otw nak pegi sekola , nak pegi kawad . ergggh cuace pada ketika itu sungguh laa panas , tidak dinafikan lagi . HAHA ! korang cube tgok pic tuh , kat tgah jalan tuh . bile bile masa kete boleh langgar aq tau . korang berani ? PUIHHH ! haha tade laa waktu tuh traffic light merah . so ape lagi kan . bajet bajet berani laa kan . boleh betol kan tali kasut lagi . btw , naseb baek waktu tuh kawad sume orang dtg , kalau ta memang kena maki dgn aq . HEE :D
xoxo,
you know you love me



Sunday, March 20, 2011
sorry :) at 1:21 AM


oke now aq nak cerita pasal manusia manusia yang aq penah nampak or kenal . hmm macam mane aq nk mule kan , HAA ! senang cite bukan semua orang suka kat kite , ta kesah laa dari segi pakaian , muke , mate , mulut . senang cite dari segi fizikal dan mental . kalau orang tuh ta suke koe mesti orang tuh mule nak kutuk koe , terutame nye perempuan ! pss , aq sendiri pon perempuan , aq tau , ta semua orang suke dekat aq , so aq redha jea laa , tapi if korang daa tau yang ade orang ta suke kat koe disebab kan perangai koe yang buruk , itu korang kena berubah , korang kena terima ape yang orang cakap . tapi if orang tuh kutuk koe pasal pakaian korang , mate korang , makeup korang or ape ape jea laa , korang ignore jea , sebab nya tuh diri korang , suke korang laa kan nak pakai macam mane , tapi kalau da terlalu lampau sangat tuh aq ta tau laa nak cakap macam mane .
oke act aq nak cerita pasal minah bertudung :)
sorry if sape sape yang terase , aq hanya cerita ape yang aq nampak .
hmm aq bukan laa nak mengutuk or ape ape jea laa kan , tapi kebanyak kan yang buat maksiat mesti minah bertudung , yang merampas semua minah bertudung . semua yang membabit kan lelaki . KENAPE ? hmm dalam pirasat aq , dorang buat macam tuh , sebab dorang nak perhatian daripada kaum adam , macam aq , aq sendiri ade pengalaman , member aq rampas bf aq , and member aq tuh bertudung and aq ta sangke die macam tuh sebab aq tgok die bertudung and aq beto betol ta sangke . ergghh ! bak kate orang putih , dont judge the book by its cover .
hmm tuh je laa yang aq bole cerita . maaf sape sape yang terase , aq just cerita ape yg aq nak cerita :)
xoxo,
you know you love me



Wednesday, March 16, 2011
carta hati at 8:48 PM

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku
Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
lagu cinta kita bermula
dari mata turun ke jiwa
dari teman menjadi cinta
dan berjanji untuk setia
sehidup semati kita
menjanji kan bahagia
untuk kita berdua selamanya
jangan engkau jangan pergi
jangan tinggal ku sendiri
jangan tinggal kan carta hati
kau janji kan bahagia
ku janji kau tak terluka
teruslah berada di carta hati kita

this song for you bie :)
xoxo,
you know you love me



Wednesday, March 9, 2011
at 10:34 PM


haih , today nak story pasal minah kat atas tuh ! HEE ! geram betol laa dengan die . rase macam nak gado jea dengan die doe ! hesh ! kakak nape u comel sgt sgt <3
HAHA ! die oke laa . not too bad . bad sikit jea , sebab die suke online lame lame . hee :)
die ta sombong pon . die baek laa jugek . die cantek ouh . haih ! chop chop ! ( ta bole puji sgt die nie nanti die kembang doe ) HAHA . sory yaa baby <3
btw . ILOVEYOUKAKAK <3
xoxo,
you know you love me



RINDU AWAK :'( at 7:42 AM


I MISS YOU SAYANG :"(
WHERE ARE YOU ? 
xoxo,
you know you love me



Monday, March 7, 2011
Avril Lavigne - What The Hell at 1:58 AM

xoxo,
you know you love me



Friday, March 4, 2011
at 8:58 PM


bie , i miss you , i miss your smile . I <3 YOU APIS 
xoxo,
you know you love me



ADEK :( at 5:40 PM


adik ! akak minta maaf sgt sgt . akak lupe birthday adek , akak memang ta ingat . please forgive me . akak ta tipu , akak lupe sgt sgt sgt . patot laa adek sombong dengan akak , rupe rupe nye sebab akk ta wish birthday adek . im very very sory sayang . HAPPY BIRTHDAY ATEN ! I LOVE YOU . sorry lambat wish . sorry sgt sgt sgt adek . nanti if kite hang , akak beli hadiah untuk adek k beby :)
I <3 YOU
xoxo,
you know you love me




Search


Owner

PhotobucketHi , I'm Nurul Atiqah Binti Zainal but i prefer to call me Tieqah. I wan born to be sweet person on October 11, 1994. I do love to play instruments especially guitar. Thank you for visiting and i hope you will like my post entries. Enjoy friends.




Facebook

Tieqah Casandra


ShoutHere




Music Play




Archives

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011
September 2011
October 2011
January 2012
February 2012



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Chili with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved