AWESOME OF ME


Thursday, May 19, 2011
DAPAT JUGAK :) at 9:44 PM

oke semalam audition , mule mule masuk bilik muzik tuh memang cuak gile vavi laa kan , dengan ramai orang pas tuh dorang plak aq tgok macam hebat jea , haa after 2 team da perform kite orang plak , waalaaweyh ! tangan aq menggeletar nak main gtar , bile time nyanyi lagu baby tuh waa sume nyanyi same same doe , daa macam konsert aq daa kan :)
pas jea perform , cikgu panggil aq , die tanye macam macam laa , team yang laen tade plak die panggil . da habes sume , aq pon balek laa , lepak kat bus stop sekola jup , then akak form6 tuh cakap cam nie , " EKH KORANG TERPILIH TAU ! " haha . HAPPY GILE BABI DOE , buuat kenduri , haha tade laa . oke aq happy sangat sangat :)
xoxo,
you know you love me



Saturday, May 14, 2011
penat ! at 1:36 AM


nak nages kuat kuat bole taa ? nak nages ! nak keluarkan semua yang aq pendam , sumpah hati aku sakit sangat , macam masalah ade , and now masala lelaki yang bodo , die bodo ! susah cari aku , bile senang pandan aq pon ta . kenape ? aku da penat menangis , tapi aq cube nages untuk keluarkan semua , tolong laa faham aku , faham maslah aku . daa laa tade mood . bye ! 
xoxo,
you know you love me




Search


Owner

PhotobucketHi , I'm Nurul Atiqah Binti Zainal but i prefer to call me Tieqah. I wan born to be sweet person on October 11, 1994. I do love to play instruments especially guitar. Thank you for visiting and i hope you will like my post entries. Enjoy friends.




Facebook

Tieqah Casandra


ShoutHere




Music Play




Archives

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011
September 2011
October 2011
January 2012
February 2012



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Chili with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved