AWESOME OF ME


Thursday, February 9, 2012
BOYFRIEND at 10:04 PM


DEAR R , please remember im just in love with you and i do iloveyousomuch and much . INSYAALLAH , hubungan kite akan kekal untuk selamanya if you jujur and setia dengan i . i harap sangat yang u tak pernah tipu i , but please tell me if you dah ade orang lain yea bie sebab i sedar sampai sekarang yg i tak sempurna untuk u and i memang tak layak untuk you . i akan cuba dan cuba untuk bahagiakan you even i tau u memang tak pernah bahagia dengan i . terima kasih sebab selama nie you buat i happy , i hargai sangat sangat . semakin hari semakin sayang and cinta i dekat you bie . i akan cuba pertahankan hubungan kite bie tapi kalau dah memang ditakdirkan untuk kite bersame i akan selalu and selalu sayangkan you and doakan kebahagiaan you bie . raffyz , i tak takut kalau i kehilangan you but i just takut i kehilangan cinta you bie . maafkan i if selama hubungan kita i ade buat u sakit hati , i tak bermaksud nak sakitkan hati you .
terima kasih sayang . ILOVEYOU :*


MUCHHHLOVE TIEQAH :)
xoxo,
you know you love me



Sunday, January 8, 2012
at 7:39 PM



hey assalammualaikum my dear stalker , oke todaynak cerita pasal my dearest friend sue . heee , die lahh yang menukarkan blog saye menjadi cantik macam die , she damn cute right ? err really wish i can be like you baby , and and die jugak lahh yang bagi aku semangat waktu aku down gila . i ingat lagi u cakap yg die tak nampak yang i betolbetol sayang kan die . oke ayat die , pehhhh . haha . dear friend , i hope u kekal lame dengan ammar and i nak sangatsangat jumpe u . cite problem i dekat you baby . please remember i always loveyou . lagu someone like you lagu kita oke . 


MUCHHHLOVE TIEQA :)
xoxo,
you know you love me



Tuesday, October 11, 2011
HB TO ME :) at 1:19 AM



ehemmm , hadiah yang kedua , thanks mama . kakak , baby and sayang . ILOVEYOUSOMUCH . err tak tau nak cakap macam mane dah , terharu sangat . rantai cantek , gelang cantek semua nye cantek , lagi cantek kalau adek pakai . huahuahua . ILOVEYOUSOFUCKINGDAMNMUCH . haaa hamek koe <3
xoxo,
you know you love me



Monday, October 10, 2011
HAPPY BIRTHDAY TO ME :) at 11:45 PM

askum , hye . today is tuesday , 11/10,11 . nice date . haha . act today is my birthday . alhamdullilah dah 17 tahun aku hidup atas bumi yang ALLAH ciptakan , thanks dekat mama dengan ayah sebab dah 17 tahun jaga aku , dan tinggal berape hari lagi aku akan menduduki spm , spm yang menentukan masa depan aku . ya ALLAH , doakan aku ye korang . ehem ehemm , tak lupe jugak dekat kawankawan aku yang sesangat AWESOME , eyqin , eyaa , jia dan apis . dorang celebrate befday aku awal tau , jangan main gila weyh , ouh tak lupe jugak dekat kawan kepada eyaa , kawan kepada balak jia yang sudi turun padang . HAHA . aku sayang korang ketatketat yea dan kawankawan aku dekat fb tuh , haih penat aku cakap thanks , ily kat korang tau  . haaa . oke first present aku . nak tengok tak ? HAHA . 







nie lah first present yang aku dapat , baby u are best friend i ever had , die print gamba kite orang samesame , gamba ade tujuh setiap gamba kat belakang die ade tulis sweet words untuk aku , ya ALLAH sweet nye koe weyhh , aku dah tak tau nak cakap ape , ILOVEYOU NURUL ASYIQIN BT JUNAIDI AIZAN . MELOVEYOUMORE SAYANG <3

xoxo,
you know you love me



Saturday, October 8, 2011
at 1:27 AM


dear friend , err sebenarnya aku ade benda nak cakap dengan koe , benda nie dah lame dah aku nak cakap tapi aku tak sampai hati nak cakap sebab aku sayang koe , aku takut koe cakap aku nie mcmmcm plak kan , err act its about all your status sayang , orang tak akan cakap dengan koe , tapi orang cakap dengan aku sebab koe yang rapat dengan aku , mereka cakap status koe tuh melambang kan diri koe , sebab dorang pon kenal koe , lain lah orang yang tk kenal koe kan , then koe pandai cari keburukkan koe tapi koe , errr aku just bagi tau koe je , aku tak nak lah orang semua pandang rendah dekat koe , sebab koe kawan aku paling aku rapat , so aku harap koe faham , aku tak bermaksud pape yea , berubah k sayang , aku buat untuk koe , aku mintak maaf sangatsangat sebab aku tak boleh nak simpan lagi , aku tak nak jatuhkan koe . sorryy :/
xoxo,
you know you love me



Sunday, September 18, 2011
KAWAN :) at 3:17 AM


dear friends :)
some people pass through this world and leave it just as they found it , but people like you take time to do something special thing for others that make the world more beautiful ,
thanks you my dearest friends , ILY <3
xoxo,
you know you love me



Friday, September 16, 2011
awesome :) at 10:13 AM

dear awesome friends , sorry sebab aku dah lama sangatsangat tak update blog sebab aku malas dan malas dan malas , alaaa lagi pon tk ad benda nak cite , benda yang sama je nanti aku cite , haih . oke nie nak cite nie , haha . tadi pegi open house rumah member aku pastuh balik dalam pukul 7 lebih lah , waktu nak balik tuh hujan lebat gila , haa tuh je lah yang aku nak cite , kan aku dah ckp memang tak ad cite nak dicerita , ape lahh korang nie . hahaha , oke bye :)
xoxo,
you know you love me




Search


Owner

PhotobucketHi , I'm Nurul Atiqah Binti Zainal but i prefer to call me Tieqah. I wan born to be sweet person on October 11, 1994. I do love to play instruments especially guitar. Thank you for visiting and i hope you will like my post entries. Enjoy friends.




Facebook

Tieqah Casandra


ShoutHere




Music Play




Archives

December 2010
January 2011
February 2011
March 2011
April 2011
May 2011
July 2011
September 2011
October 2011
January 2012
February 2012



Credits

This blogskin is proudly brought to you by Mrs. Chuck Bass, with a lil' help of Chili with the basecodes. Thanks to Enlaced for the pretty icons and Tumblr for the inspirations.
© All Rights Reserved